Attractiecentrum Zoetermeer maakt zoals wij gisteren al meldden een doorstart, nadat het bedrijf op 5 december 2016 door de Haagse rechtbank failliet werd verklaard. Van der Kooy Vastgoed Groep neemt Holland Indoor Karting over. De overname is binnen twee weken beklonken en afgehandeld. De 35 personeelsleden zijn deze week ingelicht door de curator en de nieuwe eigenaar.

,,We zien genoeg kansen om er een gezond bedrijf van te maken,” aldus Wim van der Kooij jr. van Van der Kooy Vastgoed. ,,We zullen het hele bedrijf onder handen nemen. Wellicht dat er in de nabije toekomst games worden toegevoegd aan het huidige aanbod. Ook gaan we de naamsbekendheid en zichtbaarheid van de locatie verbeteren. Het attractiecentrum is de ideale plek voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en familie-, school- & verenigingsuitjes. Dat gaan we meer onder de aandacht brengen.”

Bij de doorstart werd ook James Watt Leisure B.V. betrokken. Dankzij de snelle doorstart kon het attractiecentrum open blijven. Tijdens de kerstvakantie is het ook op tweede kerstdag geopend en zijn er diverse kortingsacties.

Het attractiecentrum heeft naast een kartbaan ook diverse andere attracties, zoals lasergamen, bubble ball, lasersquashen, gladiator fight, bungee soccer en sumoworstelen. Ook is er een grote horecagelegenheid.

Holland Indoor Karting opende september 1995 de deuren in Zoetermeer. Sinds 2013 verkeerde het in surseance van betaling.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!