Klanten van Rabobank kunnen nu gratis parkeren naast het kantoor aan Centrum West 35. Tot voor kort konden bezoekers daar alleen betaald parkeren, maar de bank heeft er sinds kort twee eigen plaatsen gekregen.

,,Na een langdurig en intensief traject met de gemeente dat bijna een jaar heeft geduurd,” zegt rayondirecteur Bert van Vliet tegen het Zoetermeers Dagblad. ,,Dit was een langgekoesterde wens van ons. We zijn er heel blij mee dat onze klanten hier nu gratis hun auto kunnen neerzetten.”

De twee parkeerplekken zijn puur bedoeld voor de klanten van Rabobank; de medewerkers van de bank beschikken over eigen parkeerplaatsen. De rest van de parkeerzone blijft betaald (1,50 euro per uur).

Het Rabobank-kantoor zelf zal binnenkort ook wat veranderingen ondergaan. Zo krijgt de begane grond een andere indeling, zodat klanten en medewerkers tijdens gesprekken meer privacy hebben. Ook de eerste etage krijgt een opknapbeurt, zo komen er onder meer flexplekken en een nieuwe vergaderruimte. Naar verwachting starten de werkzaamheden eind deze maand.

Sinds september 2017 heeft Rabobank Regio Den Haag nog maar één vestiging in Zoetermeer. Daarvoor was een deel van de medewerkers ook werkzaam in het pand aan de Eleanor Rooseveltlaan 29 in Rokkeveen.

Fotobron: Zoetermeers Dagblad.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!