Zoetermeers Dagblad | Gratis startersdag in Zoetermeer

Gratis startersdag in Zoetermeer

mainImage

Na het succes van eerdere startersdagen begin dit jaar in regio Leiden, Gouda en Voorne-Putten, organiseert Startersdagen.com een nieuwe startersdag in regio Zoetermeer. Uit onderzoek is gebleken dat Zoetermeer steeds meer vrouwelijke ondernemers kent. Verder worden er op scholen ook ondernemersklassen georganiseerd. Een paar goede redenen om een startersdag te organiseren in regio Zoetermeer op 23 mei.

Startersdagen.com organiseert daarom in samenwerking met Crown Business Center & Interpolis op donderdag 23 mei een gratis startersdag in het Crown Business Center te Zoetermeer aan de Boerhaavelaan 40. Samen willen zij startende ondernemers goed voorbereiden op het ondernemerschap. Bij het evenement sluiten vele regionale partijen aan om hun kennis te delen met de bezoekers. De inspirerende avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Waarom is deze startersdag zo van belang?

Namens de organisatie van Startersdagen.com: "Juist door naar de startersdag te komen kunnen waardevolle relaties gelegd worden tussen huidige en nieuwe bedrijven. Starters halen waardevolle kennis in huis die zij kunnen toepassen om in de eerste jaren van hun onderneming betere keuzes te maken. Belangrijk is dat de aanwezigen geïnspireerd naar huis gaan."

Een bezoeker van de startersdag in Leidse Regio voegt hieraan toe: "Een prettige bijeenkomst. Alle mogelijkheid om zelf je info te verzamelen. En mensen te treffen. Goeie tijdsindeling, heel efficiënt."

Het Crown Business Center biedt vele mogelijkheden voor startende ondernemers, doorgroeiers, MKB-bedrijven en grote bedrijven. Op zoek naar een kantoorruimte of vergaderzaal? Crown Business Center heeft het allemaal. Een werkplek waar een startende onderneming kan groeien. Veel diverse bedrijven zijn inmiddels gevestigd in de twee indrukwekkende torens. Er worden ongeveer 100 tot 150 startende ondernemers verwacht, maar de locatie biedt genoeg ruimte om dit verder uit te breiden.

De avond bestaat uit een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Altijd al willen weten hoe het voelt om in een formule 1 wagen te racen? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan de inspiratiesessie met VRF1. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond.

Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/zoetermeer2019


Foto: LS Fotografie