Zoetermeers Dagblad | SpaaQ en Rabobank vinden elkaar
mainImage

SpaaQ en Rabobank vinden elkaar

27 april 2019, 09:44 uur
Ondernemen

Het Zoetermeerse hypotheekadvieskantoor SpaaQ en Rabobank Zoetermeer, onderdeel van Rabobank Regio Den Haag, zijn deze maand een samenwerking aangegaan. Het partnership houdt in dat SpaaQ ook Rabobank-hypotheken mag adviseren aan kopers, doorstromers en oversluiters.

"Van oudsher werken wij bij Rabobank met directe kantoren en adviseurs, alleen hebben we ook intermediairs nodig om ons Rabobank-label voor hypotheken in te zetten. Want 80 procent van onze klanten die een huis kopen, gaan naar een intermediair, dus een onafhankelijke hypotheekadviseur. Het is belangrijk dat we als Rabobank-label overal op de planken liggen, zodat we geadviseerd kunnen worden. We hebben goede producten en voorwaarden en daarom zijn we de samenwerking met SpaaQ en eigenaar Bennie de Jong gaan opzoeken", aldus Sangeeta Oemraw, accountmanager bij Rabobank Zoetermeer.

"Wat mij aanspreekt in SpaaQ? De uitstraling op de website, die is heel transparant, en verder de goede en snelle service."

Bennie de Jong: "Rabobank is een prachtige bank om in het assortiment te hebben. Elke bank heeft op bepaalde voorwaardes heel goede proposities en Rabobank ook.  Ik verwacht van de samenwerking dat we een partij erbij hebben waar we op kunnen rekenen in verschillende situaties. Het is een heel mooie toevoeging."


Foto: Zoetermeers Dagblad