In het nabijgelegen Zevenhuizen is morgen de officiële openingsdag van Zwembad De Koornmolen. Het Zweminstituut gaat op die locatie, aan de Tweemanspolder 6A, dagelijks zwemactiviteiten verzorgen voor diverse doelgroepen. Ook recreatiezwemmen en zwemlessen behoren er tot de mogelijkheden en elke eerste vrijdag van de maand (vanaf juni) is er discozwemmen of een drijv-inn. Ideaal voor kinderfeestjes.

Het Zweminstituut verzorgt morgen tussen 09:30 en 13:30 uur gratis proeflesjes op het gebied van aquajoggen, aquarobics, aquavitaal, ouder en kindzwemmen en vrijzwemmen. En er geldt een aantrekkelijk korting: bij de aankoop van een abonnement op 1 mei betaal je de eerste maand de helft van de prijs. Het abonnement is zowel geldig in Zoetermeer (De Veur en De Driesprong) als in Zevenhuizen. Bij inschrijving van zoon of dochter op de wachtlijst voor zwemlessen is er 7,50 euro korting op het inschrijfgeld (van 17,50 euro).

,,We zien veel mogelijkheden voor de inwoners van de gemeente Zuidplas. Zij kunnen nu binnen hun eigen gemeente recreëren en zwemles volgen,” zegt Ralph de Vreede, mede-eigenaar van Het Zweminstituut. ,,Daarbij is Zevenhuizen om de hoek, dus ook voor Zoetermeerders is het een zeer interessante locatie om te gaan zwemmen.”

Meer informatie: [email protected], 070-4066823 of bezoek de website.