Pasen vieren in de sneeuw met een uitgebreide lunch? Of na de skipret ’s avonds uiteten gaan? Bij SnowWorld kun je op zondag 27 en maandag 28 maart terecht voor een luxe paasbrunch en/of diner. Deze brunch is van 11:30 tot 14:30 uur en bestaat onder andere uit huisgemaakte aardappelzuurkoolsoep met spekjes, diverse broodsoorten, croissants en zoete broodjes, een kaasplank, diverse soorten luxe vleesbeleg, kruidenkaas, seizoenspaté met chutney, gevulde eitjes en diverse salades met allerlei soorten dressings, een visplateau, roerei met spek, luxe mini-bladerdeegbroodjes, kippenragout in een pasteibakje, Limburgs zuurvlees, Hongaarse goulash, en huisgemaakte aardappelgratin. Er is tevens live cooking; gemarineerde varkenslende met champignon- en pepersaus. Het nagerecht bestaat uit Brusselse wafels met warme kersen en slagroom en mini desserts en patisserieën.

Voor kinderen zijn er kipnuggets en kleine frikandelletjes met frietjes, appelmoes, poffertjes, Fristi en Chocomel. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen 12,95 euro, volwassenen 24,95 euro. Het uitbreiden van de skipas met twee uur kan voor twintig euro, in plaats van de gebruikelijke 33,95 euro.

Bij het diner is er de keuze uit kaas-, vis- of vleesfondue. De prijs voor volwassenen is hier hetzelfde, voor kinderen tot en met twaalf jaar bedraagt het bedrag 17,95 euro. Ook in dit geval gelden dezelfde voorwaarden voor de skipas. Reserveren kan op www.snowworld.com.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!