Zoetermeers Dagblad | 'Antwoord wethouder ronduit teleurstellend'
mainImage

'Antwoord wethouder ronduit teleurstellend'

16 april 2019, 13:41 uur
Politiek

Er werd gisteravond in het Stadhuis gesproken over de toekomstplannen voor het Van Tuyllpark tussen politici en vertegenwoordigers van de diverse clubs en verenigingen die gebruikmaken van het park.

Zoetermeer Vooruit gaf de aanzet met een visie-voorstel voor een familiesportpark, met bootjes, picknicktafels, speeltuin voor kinderen met een handicap, midgetgolf, maar mogelijk ook een zwembad en evenemententerrein. De partij was echter niet te spreken over de inbreng van wethouder Marc Rosier. "Het antwoord van de wethouder was voor Zoetermeer Vooruit ronduit teleurstellend. Er is geen geld voor een visie. Als het geld er wel was, dan kan de gemeente het project niet aan naast alle projecten waar de gemeente al mee bezig is." 

Zoetermeer Vooruit spreekt van een gemiste kans. "Er komt nu een zoveelste memo van de wethouder, waarin hij aangeeft wat hij wel kan doen. Dit zal hoofdzakelijk zijn op het gebied van veiligheid en verkeer." 

Raadsleden Juliëtte Meurs-Troch en Yvonne Bink-Winterkamp van Zoetermeer Vooruit vinden het 'erg jammer dat ondanks het aangeven van de gebruikers van het park dat zij graag een visie zouden zien om hun eigen toekomstplannen op af te stemmen, de visie voor het Van Tuyllpark er niet komt'.


Foto: Zoetermeers Dagblad