'Lift Cadenza doet het om de haverklap niet'

mainImage
'Lift Cadenza doet het om de haverklap niet'

De lift bij Cadenza naast het Stadstheater vertoont regelmatig kuren. Raadslid Marijke van der Meer ondervond dat gisteren aan den lijve en besloot naar aanleiding daarvan vragen te stellen aan het stadsbestuur namens haar partij Zó! Zoetermeer.

,,Ik merkte persoonlijk dat de lift bij Cadenza het niet deed. In het Stadstheater hoorde ik vervolgens dat de lift het ‘om de haverklap’ niet doet. Dat is niet alleen heel vervelend voor de mensen met kinderwagens, rollators en rolstoelen die de lift willen gebruiken om van de Duitslandlaan naar het Oostwaarts te gaan, maar blijkt ook heel vervelend voor het Stadstheater omdat de mensen daar vaak komen klagen," aldus Van der Meer.

'Weet het college dat de lift het blijkbaar herhaaldelijk niet doet? Hoe vaak zijn er storingen geweest sinds de ingebruikname? Hoe kan het dat de gloednieuwe lift nu al regelmatig niet functioneert? Is er sprake van vandalisme of van een ondeugdelijke lift?''

Zó! Zoetermeer wil weten wie er verantwoordelijk is voor het functioneren van de lift en de partij opteert voor borden met daarop een noodnummer dat mensen kunnen bellen wanneer zij te maken krijgen met een storing.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad