mainImage

PvdA & SP houden Rode Café in Zoetermeer

6 november 2019, 10:23 uur
Politiek

De PvdA en SP in Zoetermeer organiseren voor vrijdag 8 november weer het Rode Café met als decor De Kapelaan aan het Nicolaasplein. Het thema is ‘Burgerparticipatie’. Na het inhoudelijke deel van de avond kan iedereen meedoen aan de vierde Politieke Pubquiz van Zoetermeer.

Politicoloog en publicist Pieter Hilhorst, voormalig programmamaker en ombudsman bij de VARA, oud-wethouder van Amsterdam en voormalig columnist van de Volkskrant, zal in het Rode Café dieper ingaan op het thema. Hilhorst is bedenker van de term ‘sociaal doe-het-zelven’. Uiteraard is er gelegenheid om met hem en met elkaar het gesprek aan te gaan en vragen te stellen.

Na het inhoudelijke gedeelte van de avond barst de Politieke Pubquiz van Zoetermeer los. Uiteraard niet alleen met vragen over politiek, maar over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Er zal een wisseltrofee en een klein prijsje zijn voor de winnaars.

Alle inwoners van Zoetermeer zijn van harte uitgenodigd om het Rode Café bij te wonen en deel te nemen aan de quiz.

Gegevens
Locatie: De Kapelaan, Nicolaasplein 2 (in de Dorpsstraat)
Aanvang Rode Café: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met gratis koffie en thee)
Aanvang Pubquiz: 21.00 uur (deelname is kosteloos. Opgave liefst van te voren (per team van 2-5 personen of als individu) bij [email protected]


Foto: AT5