Raadsleden PVV Zoetermeer zijn voor even ober

25 November 2019, 14:36 uur
Politiek
mainImage
Jeremy Mooiman (witte overhemd) en Peter Smitskam (staand op voorgrond) helpen mee in de bediening tijdens het ouderendiner.

In verpleeghuis WelThuis De Morgenster in Zoetermeer vond gisteren een ouderendiner plaats, dat mede georganiseerd werd door Stichting Present en wijkcontacten en PVV Zoetermeer. Doel van het diner was om een gezellig en sociaal uitje te organiseren voor eenzame ouderen die niet vaak naar activiteiten (kunnen) gaan.

 

PVV Zoetermeer heeft als sponsor van het ouderendiner ingrediënten ingeslagen, gekookt en raadsleden Jeremy Mooiman en Peter Smitskam, evenals commissieleden Cock de Vogel, Stefan Smits, Chantal da Cruz Verissimo en Marco van den Boomgaard, hielpen mee in de bediening voor de meer dan 85 aanwezige ouderen en begeleiders. De partij wilde op deze wijze iets terugdoen voor de Zoetermeerse ouderen en een bijdrage leveren aan de strijd tegen eenzaamheid. Het menu bestond uit een driegangenmenu en werd door de PVV en met hulp van de koks van Welthuis De Morgenster klaargemaakt.

Ook werd er livemuziek geleverd door de Varias Band, die voor het publiek bekende feestnummers speelde. Buiten de dinerzaal stond er voor de ouderen een aantal kraampjes waar zij kleding konden kiezen zoals aangeboden door kledingbank MEVE.

"Het was voor ons en onze partners een hele klus om een diner voor 85 ouderen en hun begeleiding te organiseren, maar het is fantastisch dat we iets terug kunnen doen voor onze ouderen", aldus PVV-fractievoorzitter Jeremy Mooiman. "We leveren graag een bijdrage aan de strijd tegen eenzaamheid. Het was een geslaagde avond met veel positieve reacties, en het is belangrijk dat we ook buiten de gemeenteraad daad bij het woord blijven voegen."