Zoetermeers Dagblad | VVD Zoetermeer houdt inspiratieavond zorg

VVD Zoetermeer houdt inspiratieavond zorg

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De Zoetermeerse VVD-fractie organiseert voor dinsdag 25 juni een inspiratieavond over het thema zorg. De avond is mede tot stand gekomen door Koninklijke Kentalis, Fonteynenburg en Signtaal.

De centrale vraag voor de thema-avond luidt: 'Hoe kunnen we er vanuit de visie op positieve gezondheid met elkaar voor zorgen dat kwetsbare inwoners met een auditieve zorgvraag/hulpvraag kunnen meedoen in de samenleving?' Karin Albeda van Fonteynenburg, Jeanine Wehrmann van Koninklijke Kentalis en Wendy van Sloten van Signtaal zullen nader ingaan op die vraag.

Harm Meijer commissielid van VVD Zoetermeer: "Een zorginstelling is meer dan een stapel stenen. In de zorg gaat het om mensen die om elkaar geven en waarbij de zorgrelaties tussen zorgaanbieders, cliënten en hun familie centraal staan."

VVD-raadslid Vivianne van Yperen: "In Zoetermeer hebben we goede zorginstellingen. Koninklijke Kentalis, Fonteynenburg en Signtaal zijn zorgparels in Zoetermeer. We zijn in gesprek welke elementen van hun zorgdienstverlening belangrijk zijn voor Zoetermeer en passen in een effectief programma voor een inspiratieavond."

De bijeenkomst vindt plaats bij Stichting Kentalis Zorg aan de Meerzichtlaan 300-302 in Zoetermeer. Inloop vanaf 19.00 uur en de avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur. 

Het bijwonen van de inspiratiesessie is mogelijk. Aanmelden via: [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad