mainImage

Zoetermeer Aan Tafel: het nieuwe afvalbeleid

14 november 2019, 13:30 uur
Politiek

In 2020 heeft de gemeente Zoetermeer als doel om serieus werk te maken van een betere manier van afvalinzameling en verwerking. Als de gemeenteraad de plannen goedkeurt, gaat het college aan de slag met het nieuwe afvalbeleid. GroenLinks organiseert een nieuwe Zoetermeer Aan tafel met als gast wethouder Jakobien Groeneveld. Zij heeft onder meer afvalbeleid onder haar hoede en licht de plannen toe tijdens deze avond toe.

De gemeente komt binnenkort met haar nieuwe afvalbeleid. Hoe wordt ons afval straks verzameld? Waar moet de pizzadoos eigenlijk in? En welke vragen en problemen heeft u? GroenLinks nodigt iedereen uit om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de derde editie van Zoetermeer Aan Tafel. GroenLinks wil het plan beoordelen, bevragen en eventueel aanpassen met praktische zaken die we door u, als betrokken inwoner, krijgen aangereikt.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 november om 20.15 uur in parochiecentrum de Kapelaan (Dorpsstraat). Raadslid Walter van Steenis begeleidt de avond en nadat wethouder Groeneveld het beleid heeft toegelicht, is het woord aan de aanwezigen. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 22.00 uur.


Foto: Pixabay