Niets leuker dan intiem dineren met een groep vrienden of familie in een eigen sfeervolle ruimte. Bij Het Wapen van Zoetermeer kun je dit nu doen voor een speciale prijs met het Private Dining Winterarrangement, geldig tot en met maart 2018.

Boeken kan vanaf tien personen en de all-in-prijs bedraagt 47,50 euro per persoon. Je hoeft dan helemaal nergens meer aan te denken, zodat je in één van de tien zalen optimaal kunt genieten van de gastvrijheid en culinaire lekkernijen bij Het Wapen van Zoetermeer, te vinden aan de Zegwaartseweg 31 met voldoende gratis parkeerplek voor de deur.

Eigenaar Reno Hilgersom: ,,Deze winterperiode leent zich uitstekend voor binnenactiviteiten, zoals een etentje of bedrijfsuitje. Wij hebben voldoende zalen en daarom denken we dat het leuk is om daar een actie aan te koppelen. En met een vast bedrag weten de mensen ook meteen waar ze aan toe zijn. Verder is de actie naar wens aan te passen. Wil je het wat uitgebreider of minder uitgebreid, dan kan dat ook. En je kunt je eigen voorkeurstijden doorgeven. Of je nou om 17:00 of 19:00 uur wilt eten, dat is allemaal prima.”

Het pakket omvat de ontvangst (circa één uur) met borrel, onbeperkt dranken, banketbakkerszoutjes, gemengde nootjes, een luxe amuse, een keuzemenu (driegangen) inclusief wijnen en andere gewenste dranken naar keuze en aansluitend koffie/theeservies met assortiment bonbons geserveerd op etagères. De all-in-prijs is exclusief buitenlands gedistilleerd.

Enkele zalen bij Het Wapen van Zoetermeer

Bekijk hier het menu!

Bekijk hier het complete keuzemenu. Voor vragen kun je terecht op: 079-7600055, [email protected] en de website.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!