Rob Duivelshof van voetbalclub DSO is afgelopen woensdag 19 oktober plotseling overleden op 55-jarige leeftijd. Duivelshof deed al jarenlang heel veel werk voor DSO, met name als teammanager van het eerste zaterdagelftal dat dit seizoen in de tweede klasse C acteert.

,,Rob heeft zich jarenlang met hart en ziel voor de vereniging ingezet als teamleider van de zaterdag 1. Rob was iemand die zich niet liet gelden, ondanks dat hij zijn hart op de tong had, maar op de achtergrond vanuit grote betrokkenheid heel veel werk verrichtte. Zijn inzet voor de club werd door iedereen enorm gewaardeerd. Een dienstverlener en DSO-er pur sang,” zegt het bestuur in een verklaring. ,,Zijn overlijden heeft bij een ieder een grote verslagenheid te weeg gebracht. Wij zullen Rob enorm gaan missen en zullen hem op zeer gepaste wijze eren.”

In verband met het overlijden van Rob Duivelshof is de bekerwedstrijd van morgen tussen DSO zaterdag 1 en CVV Zwervers (zondag 1) uitgesteld naar dinsdag 1 november om 20:00 uur.

Fotograaf: Eric de Wit.

Lees ook: DSO ten onder bij Valken’68

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!