Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De hockeymannen van Mixed Hockeyclub Zoetermeer waren gisteren in de competitie (eerste klasse B) met 4-1 te sterk voor Forescate. Daarmee profiteerde de ploeg optimaal van het verlies van nummer twee Schiedam tegen koploper Berkel en Rodenrijs, want het neemt de tweede plaats over op de ranglijst.

Gijs Verdonck zorgde voor de 1-0 uit een strafcorner in de eerste helft en kort na rust maakten de bezoekers uit Voorschoten gelijk. Daarna werd het duel in een tijdsbestek van zo'n tien minuten beslist in Zoetermeers voordeel, met Stijn van der Eijk (twee keer) en Jesse Tanis als doelpuntenmakers.

Dames MHCZ

De MHCZ-vrouwen speelden in deze achtste speelronde met 2-2 gelijk tegen Craeyenhout en zij staan nu vijfde met veertien punten. Koploper in de groep is Breda.