De scouts van Scoutinggroep John McCormick steken op zaterdag 11 maart van 09:00 tot 16:00 uur massaal de handen uit de mouwen. Het rode clubgebouw De Chute aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyllsportpark is namelijk toe aan een grondige schoonmaakbeurt.

Om deze klus te klaren, kunnen de scouts alle hulp goed gebruiken. Naast de scouts zijn ook andere vrijwilligers van harte welkom.

NLdoet

Scoutinggroep John McCormick heeft zich aangemeld op de NLdoet-site. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en die vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart, georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

De Zoetermeerse scouts hopen op 11 maart een blinkend schoon clubhuis te realiseren. Dat wil zeggen: de ramen zijn gelapt, de keuken is schoon, het sanitair is gepoetst, het gebouw is spinragvrij, de bladeren zijn uit de dakgoten verwijderd en de gevel is met een hogedrukreiniger schoongespoten. Daarnaast wil de scoutinggroep onder begeleiding van een deskundige twee keerwanden plaatsen en de berg aarde naast de containers afgraven.

Een handje helpen?

Meld je dan aan via www.nldoet.nl. Een dagdeel helpen is ook een optie. Meer info vind je op de site van Scoutinggroep John McCormick.