Al zes versterkingen voor selectie SV Oosterheem

3 February 2020, 16:01 uur
Sport
mainImage
Carlo Zuiderwijk is één van de spelers die SV Oosterheem gaat versterken.

Voetbalvereniging SV Oosterheem is al volop bezig met het nieuwe seizoen en heeft de eerste aanwinsten hiervoor al binnen. Nadat de voltallige huidige selectie van de vierdeklasser heeft aangegeven ook volgend seizoen de club trouw te blijven, hebben zich al zes spelers gemeld om de selectie voor het seizoen 2020/2021 te komen versterken. Bas Koolmees (31), Shawn Henkes (25), Arthur van Lith (27), Carlo Zuiderwijk (30) en Youness Ktitu (32) komen over van WIK. Arthur Krijgsman (22) sluit ook aan en is momenteel actief bij ZVV Den Haag in de zaal. Vorig seizoen speelde hij in de zaal nog voor SV Watergras uit Gouda. 

Bas Koolmees: "Ik ben al een aantal jaren jeugdtrainer bij SV Oosterheem waar ook mijn twee zoontjes spelen. SV Oosterheem ken ik als een heel gezellige vereniging. Daarbij wil ik vanwege de kinderen zelf graag op zaterdag voetballen en de andere jongens komen met mij mee. Hierbij wil SV Oosterheem ook met de selectie stappen vooruit maken. Voor het nieuwe seizoen zou het mooi zijn om mee te doen voor de bovenste plekken in de vierde klasse."

Ook SV Oosterheem-trainer Ger Fens is tevreden met de toezegging van het zestal spelers. "Ja, ik ben zeker tevreden met deze versterkingen en deze jongens zijn dan ook van harte welkom. Hierbij verwacht ik ook wel dat er nog meer versterkingen gaan komen. We zijn bij SV Oosterheem nog niet klaar."