Sport
mainImage
Mitchy Jansen
DSO viert de 2-0 van Kevin Cameron.

DSO heeft in de vierde wedstrijd van het seizoen met 6-2 gewonnen van HVC’10. Al vroeg in de wedstrijd kwam de tweedeklasser op een 1-0 voorsprong doordat Kevin Cameron een strafschop wist te benutten, na een handsbal in de zestien van HVC. Nog geen minuut later werd de scoren verdubbeld door diezelfde Cameron, die na een mooie steekpass vanaf links de bal kon binnenschieten. Een paar seconden voor het rustsignaal wist HVC de aansluitingstreffer te maken.

Na rust ging DSO door met aanvallen en in de 51ste minuut kwamen de Zoetermeerders dan ook verdiend op 3-1 nadat een verdediger van HVC de bal via de rug knullig in het eigendoel werkte. Na het eigendoelpunt ging het snel. In tien minuten tijd wist DSO de 4 én 5-1 te scoren via Remon van Bochoven en Stan Lops. HVC deed een kwartier voor tijd nog iets terug. Na een slecht verwerkt schot door de keeper werd het nog 5-2. Vanuit een snelle counter besliste Van Bochoven de einduitslag, door de bal geweldig van rechts in de verre kruising te krullen.

Door de overwinning stijgt DSO van de zesde naar de vierde plaats in de tweede klasse C. Volgende week staat de wedstrijd tegen SVC’08 (uit) op het programma.

Door: Tommy Sedubun