10 March 2019, 11:00 uur
Sport
mainImage
Vreugde bij FC Zoetermeer na de 1-6 in Wassenaar

In de vierde klasse C is FC Zoetermeer in punten naast nummer twee SEV gekomen. De ploeg uit Rokkeveen won met 1-6 van laagvlieger Wassenaar en profiteerde zo optimaal van de nederlaag van SEV bij Vredenburch (2-1). Midweeks versloeg FC Zoetermeer de rivaal uit Leidschendam al met 3-2.

Marchiano Hagenaar, Houssain El Zeryouh (2x) en Sorush Amino (voor rust) en Samir Oulhani en Kilian Kreunen (tweede helft) scoorden voor de bezoekers. Eerder dit seizoen was FC Zoetermeer al met 5-0 te sterk voor Wassenaar.

Vanwege de hagel, regen en harde wind werd het hoofdveld afgelast en werd er uitgeweken naar kunstgras. Met enige vertraging startte het duel daar alsnog.

FC Zoetermeer begon met twee spelers uit Jongens onder 19 in de startformate. Later vielen er nog twee jongens van JO-19 in.