Liverpool meldt zich bij Feyenoord voor trainer Slot

24 April 2024, 12:39 uur
Sport
mainImage
ANP

Liverpool heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor trainer Arne Slot, melden meerdere grote media in binnen- en buitenland. De 45-jarige voormalig voetballer heeft in Rotterdam nog een contract voor twee jaar en daarom wordt er nu onderhandeld over de afkoopsom. Die zou miljoenen moeten bedragen.

Een woordvoerder Feyenoord wil tegenover het ANP niet ingaan op de speculaties. Onder meer het AD, The Times, Sky Sports en de BBC melden het bericht over de toenadering van Liverpool. De Engelse topclub is op zoek naar een nieuwe trainer door het aanstaande vertrek van de Duitser Jürgen Klopp na dit seizoen.

Slot verlengde vorig jaar nog zijn contract bij de landskampioen, ondanks interesse van Tottenham Hotspur. Na de gewonnen bekerfinale tegen NEC (1-0) van afgelopen zondag ging de trainer kort in op een mogelijk vertrek deze zomer. "Ik heb eerder al gezegd dat mocht er een club komen die ik heel interessant vind, dan luister ik daar naar. Als er geen club komt blijf ik met alle liefde bij Feyenoord."
 

 


Door: ANP