Zoetermeers Dagblad | Nienke Hoogeveen vertrekt bij De Meervogels

Nienke Hoogeveen vertrekt bij De Meervogels

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Nienke Hoogeveen gaat de hoofdmacht van De Meervogels na één seizoen alweer verlaten. De korfbalster gaat haar geluk met ingang van volgend seizoen beproeven bij Dalto in Driebergen. Die ploeg speelt dit seizoen in de ereklasse op het veld en in de zaal werd er geacteerd in de hoofdklasse B.

"Dalto is een warme vereniging met een leuke, ambitieuze en enthousiaste groep spelers. Dalto wil graag omhoog en dat is voor mij een kans om te leren en mijn rol hierin te pakken. Daarnaast werk ik in de regio Utrecht en kan ik één en ander goed combineren. Ik heb heel erg veel zin in volgend seizoen", reageert Hoogeveen op het digitale huis van haar toekomstige club.

Hoogeveen kwam vorig jaar zomer over van Die Haghe en daarvoor verdedigde ze de clubkleuren van DES uit Delft, Excelsior en ook voor De Meervogels was ze al eerder actief. Met de Zoetermeerders degradeerde Hoogeveen dit seizoen uit de hoofdklasse A. Komende zaterdag start ze met De Meervogels aan de tweede competitiehelft op het veld in de overgangsklasse C.


Foto: Digitaal Dagblad