Open dag en nieuwe velden bij MHCZ

7 September 2019, 13:32 uur
Sport
mainImage
Frank Ideler

Mixed Hockey Club Zoetermeer organiseert voor zaterdag 14 september een open dag van 10.00 tot 17.00 uur. De vereniging, te vinden aan de Van der Hagenstraat 19, zet die dag de deuren gastvrij open voor geïnteresseerden om te komen proeven van de ambiance en om de accommodatie te bekijken.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten waaronder een springkussen. Bezoekers die vragen hebben, kunnen terecht bij het informatiepunt. Ook is het mogelijk om in te schrijven voor de laatste plekjes bij de kennismakingslessen voor 4 tot 13 jarigen, die op 15, 22 en 29 september plaatsvinden.

Nieuwe velden

Wethouder Ingeborg Ter Laak verricht om 10.00 uur de officiële opening van de nieuwe velden.

Afgelopen maanden zijn drie van de vijf kunstgrasvelden bij MHCZ vervangen. Eén daarvan is omgebouwd naar waterveld, de beste kwaliteit veld die beschikbaar is voor de hockeysport. Op 14 september zijn de nieuwe velden voor het eerst alle drie in gebruik bij de competitie. Voortaan beschikt de club over drie watervelden en twee semi-watervelden, een kwaliteitsverbetering waar leden en bestuur ontzettend blij mee en trots op zijn.