Open toernooi TV Seghwaert in augustus

1 July 2019, 09:14 uur
Sport
mainImage

Van 17 tot en met 25 augustus vindt op het tenniscomplex in het Van Tuyllpark het open toernooi plaats bij Tennisvereniging Seghwaert. Belangstellenden kunnen zich tot zondag 11 augustus inschrijven voor de onderdelen HE, DE, HD, DD en mixed dubbelspel in de categorieën 3, 4, 5, 6, 6 35-plussers, 7, 7 35-plussers en 8. Het is mogelijk om aan maximaal twee onderdelen mee te doen en de kosten zijn 11 euro per onderdeel. Het open toernooi van TV Seghwaert is populair bij tennissers uit de regio. De komende editie heeft als thema Atlantis.

Naast tennis genieten deelnemers en publiek buiten de baan en van live muziek op dinsdag en donderdag. Op vrijdag is er een barbecue en een feestavond met eveneens live muziek.

In BKT heeft TV Seghwaert een nieuwe hoofdsponsor voor haar open toernooi gevonden. BKT is een bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van bouwmanagement bij verbouw, renovatie en nieuwbouwprojecten voor particulieren, bedrijven en (semi)overheid. Daarnaast doet het bedrijf aan vastgoedbeheer en VVE Beheer.