20 April 2019, 16:58 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures

DSO is ook na de 23e speelronde koploper in de tweede klasse C. De wedstrijd van vanmiddag bij subtopper Berkel was echter geen sinecure. De Zoetermeerders bogen een 1-0 ruststand om naar een benauwde 1-2 zege, met supersub Richard Hilekes, ingevallen na 75 minuten, als matchwinner in de 85e minuut. Eerder in de tweede helft had Kevin Cameron DSO op 1-1 gezet.

Hilekes, oud-speler van het eerste, speelt tegenwoordig in het derde en was 'van stal' gehaald in verband met de blessure van Tim Lamboo en afwezigheid van Jeffrey Flohr. Het waren zijn eerste speelminuten van het seizoen in de hoofdmacht. Aangever was Brandon Richardson die het einde van de wedstrijd (twee keer geel) niet zou halen.

Medekoploper Voorschoten'97, dat evenveel punten heeft maar een minder goed doelsaldo, won ook bij VELO (2-4). DSO ontvangt in de eerstvolgende speelronde op 11 mei TAVV.