Voorbeschouwing DSO-VELO

12 April 2019, 10:53 uur
Sport
mainImage
Zoetermeers Dagblad

Een zeer interessante ontmoeting op Zoetermeerse voetbalgrond morgen, want DSO ontvangt dan VELO (Verdedig En Loop Op) in de tweede klasse C. De ploegen staan respectievelijk derde en vierde op de ranglijst, met een gat van vijf punten, en maakten tevens het meeste aantal doelpunten tot nu toe in de competitie. DSO staat op 47 goals, VELO op 52. Dat belooft spektakel.    

Jeffrey Flohr is er morgen niet bij aan de kant van DSO. De aanvaller kreeg op 8 december vorig jaar, uitgerekend in het met 1-2 gewonnen uitduel met VELO, een schop tegen zijn knie. Vanaf dat moment heeft hij last van het gewricht en wisselt hij zijn wedstrijden af. Ook Stefan Stam is door een kniekwetsuur niet inzetbaar.

Vincent Visser en Jeroen Heijdt zijn nog herstellende van langdurige blessures en de terugkomende Daryl Semil zal ritme opdoen in het tweede elftal. Opvallend is dat VELO al acht keer gelijkspeelde dit seizoen, het meeste van alle veertien clubs.

Saillant is ook dat in deze speelronde de hele top 6 van 2C elkaar treft. Koploper Voorschoten'97 gaat op bezoek bij nummer zes Soccer Boys en nummer twee UVS kruist thuis de degens met nummer vijf Berkel.

DSO-VELO begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A.S. Greveling.