Stadsdichter Robbert Roos presenteerde gisteravond zijn nieuwe gedichtenbundel ‘Dichterbij de stad’, waarbij hij het eerste exemplaar overhandigde aan burgemeester Charlie Aptroot. Laatstgenoemde schreef het voorwoord en las ook nog een stuk voor uit het poëziewerk. Het gebeurde allemaal aan het begin van de nieuwjaarsbijeenkomst van de Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ), waar zo’n honderd mensen op waren afgekomen. Naast ondernemers uit het Zoetermeerse waren ook lokale politici van CDA, PvdA en de LHN aanwezig.

Het decor was de vernieuwde eerste verdieping van Attractiecentrum Zoetermeer aan de Wattstraat 20. Eigenaar Wim van der Kooij jr, die het leisurebedrijf eind 2016 overnam, vertelde gisteravond over alle veranderingen die er bij het kartcentrum hebben plaatsgevonden. Zo beschikt Attractiecentrum Zoetermeer sinds een aantal maanden over nieuwe karts, een andere lasergameruimte en bezoekers kunnen zich er tegenwoordig uitleven in een Arcade-hal, vol machines met klassieke en moderne computergames.

Aansluitend hield Rody Vonk van Friskijkers, al vele jaren actief als spreker/trainer op het gebied van innovatie, een presentatie met als titel; ‘Word verliefd op het probleem’. Aan de hand van video’s en interactie met de zaal benadrukte hij het belang van ‘probleemformulering’ in de zoektocht naar innovatie en zakelijk succes. De opdracht waarbij de aanwezigen in korte tijd de persoon naast zich moesten tekenen, zorgde voor veel hilariteit.

Fotobron: Zoetermeers Dagblad.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!