Op het bedrijventerrein Boezem Oost in Pijnacker starten de voorbereidingen voor een derde bedrijfsverzamelgebouw met 12 units en een kleiner complex met 5 units. De verkoop van de 17 units is reeds gestart voor prijzen vanaf 95.500 euro. De bouw start in september.

Half mei was de oplevering van fase 2. Alle bedrijfsunits uit deze fase waren begin 2018 al uitverkocht. Het derde bedrijfsverzamelgebouw is qua bouw en indeling vergelijkbaar met die uit fase 2. De 12 units worden casco opgeleverd en variëren in grootte van 60 tot ruim 130 vierkante meter. Door een entresolvloer kan de oppervlakte worden vergroot.

Naast dit gebouw komt een kleiner complex met 5 units van 45 vierkante meter. Deze hebben al een entresolvloer over de hele lengte.

Natuurgebied

Het kleinere complex grenst aan een natuurgebied en kijkt uit over het water. Diverse ondernemers hebben al aangegeven interesse te hebben in één van de in totaal 17 bedrijfsunits. De heipalen zijn inmiddels besteld. De bouw start in september.

De verwacht is dat de units in het voorjaar van 2019 worden opgeleverd. Vanwege de grote belangstelling komt er daarna nog een vierde blok met 12 bedrijfsunits. Dit complex komt tussen fase 2 en 3 in, waar nu de tijdelijke bouwweg loopt. De verkoop hiervan staat voor de zomer van 2019 gepland. Kijk voor meer informatie op www.boezemoost.nl.