De stemronde van de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne ging gisteren van start. Tot en met zondag 25 februari 2018 kunnen klanten en leden van Rabobank Regio Den Haag stemmen op de vereniging(en) en club(s) die zij een warm hart toedragen. Vanuit Zoetermeer doen er 22 verenigingen mee.

Rabobank Regio Den Haag stelt 70.000 euro ter beschikking voor deze campagne en hoe meer stemmen een club binnenhaalt, hoe hoger het bedrag dat er wordt ontvangen. Iedere klant van Rabobank – ouder dan twaalf jaar en van wie een e-mailadres bekend is – krijgt drie stemmen, leden vijf.

Daarnaast mogen leden een dubbele stem uitbrengen, door maximaal twee keer op dezelfde club te stemmen. Eén stem vertegenwoordigt een waarde van vijf euro.

In deze regio zijn er 83 verenigingen geselecteerd voor de stemronde; de clubs konden zich tot en met 15 oktober 2017 hiervoor aanmelden. Scoutinggroep John McCormick is één van de Zoetermeerse deelnemers. Zij willen het geld, na het opknappen van het buitenterrein en de kampvuurkuil, nu gebruiken voor het vervangen van de keuken in clubhuis De Chute.

Naast Scouting John McCormick is Zoetermeer vertegenwoordigd met Taverzo, Ilion, Bridgeclub Steeds Verder, Doing, FC Zoetermeer, Pro Patria, Harpe Davids, Jeu de Boulesclub Zoetermeer, Kunstschaatsvereniging Stars On Ice, Serendipity Winterguard, Gemini, Stichting Happy Days Zoetermeer, Stichting Het Startblok, DSO, DWO, Zoetermeer Panters, Birds, Stichting Meer Sewa Zoetermeer, Tennisvereniging Buytenwegh, ZVZ en Zwemvereniging WVZ.

Rabobank maakt de uitslag medio maart 2018 bekend op haar digitale huis.

Foto: in de keuken van Scoutinggroep John McCormick.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!