Nieuwe Alpha van start

mainImage
Nieuwe Alpha van start

In Zoetermeer gaat op 16 januari een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Alpha is een kennismaking met het christelijk geloof en de bijbel. Het is een cursus waarin de basis van het christelijk geloof behandeld wordt. Naast geloof gaat het ook over gemeenschap: elkaar leren kennen, delen over leven, levensvragen en wat het geloof daarin in de dagelijkse praktijk van ons eigen leven betekent.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 22.00 in het gebouw van de Parousia-gemeente aan Wattstraat 64 in Zoetermeer. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-15659906 of mailen naar [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad