Optisport Leisure Center Zoetermeer weer geopend

15 June 2020, 12:09 uur
Uitgaan
mainImage

Na een verplichte sluiting van ruim elf weken is het Optisport Leisure Center in Zoetermeer vanaf 1 juni weer geopend voor bezoekers. Kinderen kunnen spelen in Avontura en ook Pannenkoekenrestaurant De Vliegende pan is weer geopend. De opening vindt gefaseerd en volgens de richtlijnen van het RIVM plaats.

Na de verplichte sluiting vanwege COVID-19 is het voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar weer mogelijk om te spelen en ravotten in het grote indoorspeelparadijs en kan er op reservering weer gedineerd worden in restaurant De Vliegende Pan. "Wij zijn blij dat er na de verplichte sluiting eindelijk weer kinderen kunnen spelen in onze Avontura en er gasten in de Vliegende Pan kunnen genieten van de heerlijkste burgers, spareribs, kipsaté en natuurlijk pannenkoeken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest om onze locaties schoon te houden en te voldoen aan alle opgestelde richtlijnen. Daarnaast is ook onze buitenspeeltuin weer helemaal opgeknapt. Hiermee kunnen we de bezoekers in een veilige en verantwoorde omgeving ontvangen. We zitten pas in de eerste fase, maar we hopen snel meer bezoekers de mogelijkheid te geven om te genieten van puur speelplezier in combinatie met lekker eten en drinken,” aldus Locatiemanager Esther van Rijn.

Om de gezondheid van de bezoekers en het personeel te kunnen waarborgen wordt er bij Avontura gewerkt in drie tijdsloten, die starten om 09:00, 12:00 en 15:00 uur. Het is enkel mogelijk om het speelparadijs te betreden op reservering. Omdat het maximaal aantal bezoekers vanwege de richtlijnen een stuk lager ligt dan normaal, hebben de kinderen (bijna) het hele speelparadijs voor zichzelf. Restaurant De Vliegende Pan is geopend van vrijdag t/m zondag tussen 16:30 en 21:00 uur. Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is het restaurant alleen toegankelijk op reservering.