Zoetermeerse Showman pakt het werk weer op

15 June 2020, 11:09 uur
Uitgaan
mainImage
Jori Veldhuizen

Jori Veldhuizen (artiestennaam 'Jovel') mag weer werken. De Zoetermeerder hoopt komende zomer groot en klein verbaasd te lateb staan met zijn aanstekelijke enthousiasme, verbluffende goocheltrucs en indrukwekkende circuskunsten. 

Veldhuizen startte zijn bedrijf Jovel Entertainment op in 2006. Het bedrijf groeide uit tot een steeds groter geheel en samen met tientallen artiesten veroverde de circusparades van Circo di Strada afgelopen jaren de wereld. De laatste maanden heeft Jori zich ingezet om innovatief na te denken over zijn shows in een veranderde wereld. En dat is gelukt. Hij is de zomer weer te boeken als showman voor kinderfeestjes, scholen, verjaardagen en (kleine) theatershows.

Afgelopen januari speelde Jori Veldhuizen nog meerdere dagen in Dubai met Circo de Strada en een team van negen artiesten. Voor de zomer van 2020 stond de agenda al volgeboekt met optredens in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Roemenië. Totdat de wereld veranderde en de magie van evenementen (tijdelijk) naar de achtergrond verdween. "Ook nu de grote evenementen niet meer mogen, groeit Jovel Entertainment gewoon door, niet zozeer qua grootte dit keer, maar juist in intimiteit, beleving en in het verder ontwikkelen van de kleinere producties," laat Jori weten. "Ik wil me focussen op wat wél mogelijk is, altijd rekening houdend met de regelgeving vanuit de overheid. Voorheen was mijn ambitie groot, groter, grootst, nu heb ik juist innovatief nagedacht over wat er past bij de tijd waarin we nu leven en dat is het op kleinere schaal samen zijn. Ik innoveer mijn aanbod nu in een kleinere setting, de echte ‘one man show’ beleving. Mensen hebben behoefte aan magie, aan de unieke beleving van live entertainment. Nu dit op grote schaal niet kan, geniet men des te meer van de kleine dingen, vandaar mijn keuze om deze zomer vooral individueel op te treden."

Wilt u ook een stukje magie toevoegen aan een kinderfeestje, op school, of tijdens elk feest dat wel kan? Kijk dan op www.showman.nl voor meer informatie over de optredens en de geldende regelgeving.