Bij PLUS Verheul in Benthuizen was afgelopen vrijdagavond de kick-off van de ClubFund-spaaractie. Klanten kunnen bij deze lokale supermarkt fanartikelen verzamelen met daarop foto’s van leden van voetbalclub BSC’68, tennisclub BTC en omnivereniging NAS. Van zo’n 600 kinderen (met name uit Zoetermeer en Benthuizen) is een unieke spelersfoto gemaakt.

Promotiespelers, familieleden en afgevaardigden van de clubbesturen waren vrijdagavond aanwezig bij de goed bezochte aftrap in PLUS Verheul. ,,Een heel bijzondere dag,” sprak eigenaar/ondernemer Adriaan Verheul (onder middelste foto), een geboren en getogen Benthuizenaar. ,,Het is hartstikke leuk om die samenwerking met de sportclubs te hebben.”

Bij iedere tien euro aan boodschappen krijgt de klant een zegel en de clubs ontvangen per zegel vijf eurocent voor de clubkas. De beste spaarder wint een minuut lang gratis winkelen. Sparen kan tot en met 13 mei, het inleveren van de zegels kan tot 20 mei. Volgens Verheul heeft deze spaaractie een uniek karakter.

,,We doen vaker acties met sportverenigingen, maar dit is echt heel uniek. Met bijvoorbeeld voetbalplaatjes leg je het volle album in de kast, maar met deze actie sparen onze klanten voor functionele items, zoals een broodtrommel, badslippers, rugzakken en schrijfblokken. Artikelen die de kinderen echt kunnen gebruiken en die niet in een laatje verdwijnen. Mijn zoon, die zaalvoetbalt bij NAS, staat ook op de promotie-items, hartstikke leuk. Ik ben ontzettend enthousiast over deze spaaractie.”

Verheul is als ondernemer bekend in het Zoetermeerse en hij heeft er ook veel klanten. Van de sportclubs die meedoen met de actie komt zo’n zeventig procent van de spelers uit Zoetermeer.

Videoclip!

Wij publiceren komende week ook een videoclip over de kick-off van de spaaractie, dus blijf www.zoetermeersdagblad.nl goed in de gaten houden! Dat kan ook via Facebook, Twitter, de e-paper en onze app.

Fotograaf: Esther van der Meer.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!