Op het Croesinckplein in Palenstein heeft gistermiddag een vechtpartij plaatsgevonden. Agenten, die rond 15:30 uur de melding van het incident ontvingen, hielden vier betrokken personen aan. De recherche zoekt getuigen.

Een 37-jarige en 58-jarige man uit, beiden afkomstig uit Zoetermeer, kregen op straat een woordenwisseling en dat was volgens de politie aanleiding tot beledigingen en bedreigingen over en weer. De 37-jarige man vernielde een auto en verwondde zichzelf met een steekvoorwerp. Ambulancepersoneel bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis. Verder waren bij de vechtpartij een 63-jarige vrouw en een 62-jarige man betrokken, ook allebei afkomstig uit Zoetermeer.

Agenten namen deze man en vrouw mee naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor werden zij huiswaarts gestuurd met een proces-verbaal. De officier van justitie zal bepalen wat er verder gaat gebeuren. De andere twee personen zitten niet vast, maar zij moeten zich op een later moment bij het politiebureau melden voor verhoor.

De recherche van Zoetermeer komt graag in contact met mensen die de vechtpartij en/of vernieling gezien hebben. Getuige geweest? Neem dan contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!