mainImage

PLUS Verheul verkoopt nu bloemen online

5 november 2019, 17:51 uur
Winkelen

PLUS breidt haar online productassortiment uit. De supermarktorganisatie is een samenwerking aangegaan met bloemenwebshop Frederique’s Choice en verkoopt sinds 4 november ook bloemen online. Dit betekent dat je ook bij PLUS Verheul, de vestiging in het nabijgelegen Benthuizen, terecht kunt voor een mooi boeket.

De markt voor bloemen groeit. Daarnaast kopen steeds meer consumenten hun bloemen online.

Door de samenwerking met Frederique’s Choice aan te gaan, speelt PLUS in op deze trends. Consumenten kunnen via een speciale webshop hun bloemen online bestellen, waarna ze de volgende dag bezorgd worden.

Brievenbusroosjes
Naast reguliere boeketten biedt PLUS speciale brievenbusroosjes aan. Deze worden verpakt in een gepatenteerd folie, waardoor het vocht in de verpakking blijft en er slechts een klein beetje zuurstof bij de bloemen kan. Hierdoor blijven de roosjes in leven zonder door te groeien – ze slapen als het ware - en kunnen ze drie tot vijf dagen verpakt blijven. Na het uitpakken, ‘ontwaken’ de roosjes en blijven ze nog zeker een week mooi op de vaas.

De bloemen zijn online te bestellen via www.bloemen.plus.nl.

Plaats je bestelling voor 20.00 uur en ontvang je bloemen de volgende dag. De boeketten kunnen worden bezorgd van maandag tot en met zaterdag.


Foto: Chris van Dijke