Zoetermeers Dagblad | Tupperware-actie PLUS Verheul van start

Tupperware-actie PLUS Verheul van start

mainImage

Bij PLUS Verheul in Benthuizen kun je sinds deze maand exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit. In deze speciaal ontworpen plastic boxen kun je je eten nog langer vers houden.

Elza van de Beek, tupperwareconsulente van het bedrijf Tupperware, was gisteren in PLUS Verheul aanwezig om de klanten te informeren en enthousiasmeren. "PLUS staat voor goed eten. Wij van Tupperware hebben dezelfde ideeën over de kwaliteit van eten, voedselverspilling en versheid. Dat spreekt ons aan", aldus Van de Beek tegen www.zoetermeersdagblad.nl, partner van PLUS Verheul.

Bij elke 10 euro aan boodschappen* krijgen klanten één spaarzegel. Bij 35 zegels heb je een volle spaarkaart. Lever de spaarkaart in en je krijgt tot wel 87 procent korting op één van de zes verschillende producten van Tupperware. De VentiSmart Mini krijg je gratis. Inleveren kan tot en met zaterdag 10 augustus 2019. Digitaal sparen via de PLUS App kan ook, je ontvangt dan meteen vier gratis zegels.

Bekijk op deze pagina meer over de spaaractie. Houd www.zoetermeersdagblad.nl goed in de gaten, want binnenkort komt er een weggeefactie op Facebook!

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.


Foto: Zoetermeers Dagblad