Een 64-jarige Zoetermeerder is op zondagochtend 26 november omstreeks 05:45 uur mishandeld aan de Markt toen hij een groepje jongeren op straat aansprak. De 64-jarige werd door een onbekende man van rond de 23 jaar neergeslagen en moest daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden om behandeld te worden aan een hoofdwond.

De politie werd even daarvoor gebeld door een getuige die de man op straat zag liggen. Getuigen vertelden tegen de politie dat de 64-jarige man met zijn pantoffels aan naar een groepje van vijf personen liep, bestaande uit drie vrouwen en twee mannen.  Hij vroeg aan hen of het wat zachter kon, omdat hij verder wilde slapen. De vijf stonden daar vermoedelijk op een taxi te wachten.

Er ontstond een woordenwisseling, waarna de man besloot terug te lopen naar zijn woning. Op dat moment werd hij geslagen door een kleine blonde blanke man van ongeveer 1.73 meter lang. Hij droeg een grijze jas en donkerblauwe spijkerbroek. De politie zegt over goede camerabeelden van de verdachte te beschikken en stelt een onderzoek in naar zijn identiteit.

Iets gezien?

Ondanks dat de politie al met een paar getuigen gesproken heeft, zoeken rechercheurs meer getuigen die de mishandeling zagen. Iets gezien van deze mishandeling? Neem dan contact op met politie Zoetermeer via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Foto: archief.

Fotograaf: Sander van den Berg.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!