Het Zoetermeers Dagblad en Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer hebben de samenwerking verlengd tot en met september 2017.

,,Een heel leuke samenwerking. Wij vinden het heel belangrijk om onze UITkalender van www.zoetermeerbruist.nl onder de aandacht te brengen. Het Zoetermeers Dagblad is daarvoor een extra kanaal en een mooie digitale aanvulling,” aldus Margreet van Driel, directeur van Floravontuur.

Het Zoetermeers Dagblad zal met regelmaat aanwezig zijn bij de door Floravontuur georganiseerde events en netwerkbijeenkomsten en daarover publiceren. Van Driel: ,,Het bedrijfsleven geven we zo een platform. Het is een win-winsituatie, we versterken elkaar. En dat is ook goed voor de stad.”

Floravontuur, ontstaan uit de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade die in 1992 in Zoetermeer neerstreek, richt zich sinds 1993 op het promoten van de stad Zoetermeer onder bewoners, bezoekers en bedrijven. Daartoe wordt gebruik gemaakt van evenementen, toeristische producten en algemene stadspromotie. De stichting is betrokken bij zestig tot zeventig evenementen per jaar.

Foto: Margreet van Driel van Floravontuur en René Beuker namens het Zoetermeers Dagblad.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Zoetermeer? Gratis abonneren!