Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In de eerste klasse B deden de hockeymannen van MHCZ gisteren uitstekende zaken op de ranglijst na een uitoverwinning in en tegen Rijswijk: 1-3. De ploeg liep in op koploper Berkel dat met 3-3 gelijkspeelde tegen Roomburg en Schiedam en Warande verloren allebei.

Wouter Lapre nam de 0-1 voor zijn rekening na een één op één met de keeper, na een scoop van achteruit. In de tweede helft, rond de zestigste minuut, verdubbelde Taco Filippo de marge vanaf kop cirkel, waarna Rijswijk snel wat terug deed met een tip-in. In de laatste minuut was Filippo wederom trefzeker met een strafcorner.

In 1B heeft MHCZ zeven punten achterstand op lijstaanvoerder Berkel en drie punten voorsprong op Forescate, de nummer drie. Schiedam, Warande en Roomburg volgen allen op vijf punten. Op 18 november komt middenmoter Pollux op bezoek.

Dames

De hockeysters van MHCZ, eveneens acterend in de eerste klasse B, kwamen op bezoek bij Rijswijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het team laat op de ranglijst na negen speelronden een zevende plaats noteren.