mainImage

Mogelijke verkeersruzie in Zoetermeer: update

26 februari 2020, 16:19 uur
112

Het onderzoek naar de mogelijke verkeersruzie van afgelopen zondag 23 februari op de Oostweg (N470) in Zoetermeer loopt nog. De politie laat aan www.zoetermeersdagblad.nl weten dat er ook een tweede persoon is aangehouden, een 69-jarige man uit Pijnacker. Dit gebeurde een dag na het incident.

Op de dag van het ongeluk was er al een 31-jarige Zoetermeerder aangehouden op verdenking van het veroorzaken van gevaar/hinder, het veroorzaken van een verkeersongeval en het rijden onder invloed van verdovende middelen. Van beide personen is het rijbewijs ingevorderd.

Bij het ongeval, dat plaatsvond ter hoogte van de voetbalvelden van FC Zoetermeer, waren drie voertuigen betrokken. Eén auto raakte te water en er was flinke schade. Vijf personen werden vervoerd naar het ziekenhuis. 

Uit onderzoek bleek dat het ongeval mogelijk is ontstaan na een verkeersruzie, zo meldde de politie Zoetermeer. Er zijn getuigen gehoord en het onderzoek loopt nog. Uiteindelijk wordt het dossier ingediend en zal een verkeersofficier hier verder naar kijken.


Foto: AS Media