mainImage

Veel reacties voor Rogier uit Seghwaert

5 november 2019, 09:43 uur
112

Het interview met Rogier Zwaaf uit Seghwaert dat afgelopen vrijdag verscheen op www.zoetermeersdagblad.nl heeft veel losgemaakt. De Zoetermeerder, wiens motor door een groepje jongeren flink werd beschadigd, heeft al behoorlijk wat reacties vanuit zijn omgeving gekregen. Het verhaal is ook massaal gelezen en gedeeld. 

In de nacht van 26 op 27 oktober 2019 werd de 400 kilogram zware motor van Zwaaf omgeduwd. "De spiegel is verbrijzeld, er zitten krassen op en hij start niet meer", uitte Zwaaf zijn onvrede.

Zwaaf parkeert zijn motor steevast bij een overdekt gedeelte van het RandstadRail-station, vlakbij zijn huis. "In de straat is geen plek en een zeil erover is niet goed voor de kwaliteit van het voertuig. Ik zet mijn motor op een loos stukje trottoir bij het station, dat is openbaar gebied." 

De inwoner van Seghwaert heeft een ernstig zieke vrouw en kan de extra kosten van ruim 1.000 euro er nu zeker niet bij hebben. "Het is onzinnig gedrag om dit te doen en ik wil weten wat de beweegredenen waren voor deze actie. Ik wil dat deze gasten zich melden en met mij om de tafel gaan. Zij moeten opdraaien voor de kosten, alleen dan trek ik mijn aangifte in." 


Foto: Jenna Zwaaf