Zoetermeers Dagblad | De Boer Maatwerk in interieur bordsponsor bij DSO

De Boer Maatwerk in interieur bordsponsor bij DSO

mainImage
Jacob de Boer in zijn werkplaats.

De Boer Maatwerk in interieur, het bedrijf van de Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer en tevens partner van Zoetermeers Dagblad, heeft zich voor drie jaar verbonden aan de Zoetermeerse voetbalclub DSO als bordsponsor. Het vlaggenschip van deze vereniging strijdt in de tweede klasse C (zaterdag) om het kampioenschap.

De Boer is een bekende verschijning binnen het Zoetermeerse sportlandschap en draagt vele verenigingen een warm hart toe. Hij zet zich in als voorzitter van tafeltennisvereniging Taverzo en FC Zoetermeer en sponsort ook andere clubs en sporters.

De Boer Maatwerk in interieur ontwerpt en vervaardigt interieur op maat. De Boer doet dit met zijn team vanuit de werkplaats in Gouda aan de Gouderaksedijk 24. Ook voor keukens kun je daar terecht. Wegens de snelle groei van het bedrijf sleepte De Boer al twee keer een FD Gazelle in de wacht. Dit is een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Meer weten over De Boer Maatwerk in interieur? Bel dan naar 0182-512278 of stuur een e-mail naar [email protected] of bekijk www.maatwerkininterieur.nl.


Foto: Chris van Dijke