Zoetermeers Dagblad | FD Gazellen Award 2018 voor Zoetermeerse ondernemer

FD Gazellen Award 2018 voor Zoetermeerse ondernemer

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Goed nieuws voor Zoetermeerder Jacob de Boer: de eigenaar van De Boer Maatwerk in interieur heeft voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Deze trofee, een jaarlijks initiatief van Het Financieel Dagblad, is bedoeld voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de verschillende regio's en omzetcategorieën.

De Boer nam het in Gouda gevestigde bedrijf in november 2015 over en sindsdien zit de onderneming in de lift. Het personeelsbestand groeide van vier naar vijftien man en vorig jaar won het de FD Gazelle 2017. Benieuwd naar De Boer Maatwerk in interieur? Bekijk dan deze nieuwe promovideo.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. De uitreiking en festiviteiten zijn op 6 november in Haarlem.

Categorieën 


De awards worden ingedeeld naar twaalf categorieën en per categorie worden drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) aan de top drie uitgedeeld. De regio-indeling: regio Noord (Friesland, Groningen en Drenthe), regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland), regio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg), regio West (Noord- en Zuid-Holland en Flevoland). Bedrijven worden vervolgens gesplitst in drie omzetklassen; 250.000-2 miljoen euro (klein), 2 miljoen-10 miljoen (middelgroot) en 10 miljoen of meer (groot).

Foto: Jacob de Boer vorig jaar in zijn werkplaats in Gouda, met in zijn hand de FD Gazelle Award 2017.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad