Zoetermeers Dagblad | De Makelaars & Zoetermeers Dagblad verlengen

De Makelaars & Zoetermeers Dagblad verlengen

mainImage

De Makelaars en het Zoetermeers Dagblad verlengen de samenwerking. Het makelaarskantoor, met vestigingen in Zoetermeer (Schoutenhoek 40) en Rotterdam, is sinds 2016 partner van het mediaplatform dat onderdeel is van Digitaal Dagblad.

Op www.zoetermeersdagblad.nl verschijnen met regelmaat artikelen over de diverse woningbouwprojecten waarbij De Makelaars betrokken is en met periodieke columns laat eigenaar/makelaar Erik Jenné zijn licht schijnen over de Zoetermeerse woningmarkt.  

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met het Zoetermeers Dagblad. De grote respons op de artikelen bewijst dat woningbouwgerelateerde zaken ook in Zoetermeer enorm leven onder de mensen", aldus Erik Jenné van De Makelaars. "Het is mooi dat we het digitaal platform van Zoetermeers Dagblad kunnen gebruiken voor onze marketing en communicatie naar buiten toe."   

Mike Boeschoten van Zoetermeers Dagblad: "Het is fijn dat we De Makelaars al meerdere jaren als partner aan boord hebben. Het Zoetermeers Dagblad is in maart 2016 gestart en in datzelfde jaar al heeft De Makelaars ons als nieuwkomer in medialand het vertrouwen gegeven. Daar zijn we hen zeker dankbaar voor."


Foto: Zoetermeers Dagblad