Kaartverkoop rondreizend theaterfestival De Parade van start

2 June 2023, 09:30 uur
Den Haag & Regio
mainImage

Over drie weken – op vrijdag 23 juni – start het rondreizend theaterfestival De Parade in Eindhoven haar 33e tournee door Nederland. Vanaf dan reizen de theatergezelschappen, medewerkers, koks en theatertenten van Eindhoven via Den Haag naar Utrecht om traditiegetrouw af te sluiten in Amsterdam.

De Parade staat van vrijdag 7 juli tot en met zondag 23 juli in het Westbroekpark in Den Haag. Er zijn onder anderen optredens van The United Ukrainian Ballet Company, Rundfunk, Joost Oomen en De Poezieboys, Orkater en Patsy Kroonenberg.

Kaarten voor de voorstellingen in Den Haag vanaf zijn nu te koop via Deparade.nl. Daar staat ook het volledige programma.

Tekst gaat door onder illustratie.

Entree

Tot en met 11 jaar is toegang tot het festivalterrein gratis. Vanaf 12 jaar is de entree tot 15.00 uur drie euro en daarna negen. Daarnaast moet voor verschillende voorstellingen worden betaald. De Parade opent op de eerste vrijdag om 18.00 uur. Alle andere dagen is De Parade vanaf 14.00 uur geopend met de eerste uurtjes een uitgebreide KinderParade.