Politie zoekt getuigen van brute overval op juwelier aan Hoefkade

23 May 2024, 17:15 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Politie

De politie kreeg op woensdagmiddag 22 mei een melding van een overval op een juwelierswinkel aan de Hoefkade in Den Haag. Bij de overval raakte de eigenaar gewond. De politie is op zoek naar twee verdachten en heeft van hen een signalement opgesteld.

Rond 16.45 uur kwamen de twee overvallers de winkel binnen. De mannen hebben de eigenaar bedreigd met een wapen en zijn er uiteindelijk vandoor gegaan met een onbekende buit. De winkeleigenaar is daarbij gewond geraakt aan het hoofd en moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Het signalement van de eerste verdachte is als volgt: een licht getinte man, gekleed in een grijze sportbroek, half lange jas met capuchon, zwarte schoenen en een zwart petje met rode letters. De tweede verdachte is een donker getinte man. Hij heeft zwart krullend kroeshaar, een gezet postuur en een zwart baardje. De man droeg een zwarte gewatteerde jas en zwarte schoenen met mogelijk witte zolen.

Getuigen en omwonenden met camerabeelden worden gevraagd om zich te melden bij de politie. Alle informatie die het onderzoek kan helpen is welkom. Contact opnemen met de politie kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800 - 7000.