Interactieve rondvaart door Amsterdam met Flagship

5 December 2023, 12:25 uur
Landelijk
mainImage
PR

Een canal cruise door de Amsterdamse grachten is op elk moment in het jaar een geweldige ervaring. Juist ook in de wintermaanden, wanneer de binnenstad prachtig verlicht is.

Een rondvaart over de Amsterdamse grachten en de Amstel is tijdens elk seizoen van het jaar een fantastische ervaring. Niet voor niets hebben reizigers wereldwijd via Tripadvisor een interactieve rondvaart in Amsterdam via Flagship Amsterdam uitgeroepen als #1 in de Top Overall Experiences in de wereld! Onze hoofdstad heeft, met zijn rijke geschiedenis, immers ontzettend veel te bieden. En dat geldt zeker voor in de eeuwenoude binnenstad, met zijn wereldberoemde grachtengordel. Wist je bijvoorbeeld dat Amsterdam meer 1500 bruggen heeft en dat de 100km aan grachten op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan?

Snuif de rijke Amsterdamse geschiedenis op vanaf het water
Al die culturele hoogtepunten beleef je het beste vanaf het water tijdens een rondvaart met uitleg door een ervaren schipper. Heerlijk relaxed genieten van de gezelligheid in de stad terwijl je ook nog eens wat leert over de grachten en de gebouwen erlangs: Het recept voor een onvergetelijk dagje uit met vrienden, familie of je geliefde. En tijdens de wintermaanden is dat zeker ook het geval! Want dan verandert Amsterdam in een sfeervol verlichte stad tijdens het Amsterdam Light Festival.

Het Amsterdam Light Festival
Elk jaar tijdens de donkerste dagen wordt Amsterdam omgetoverd in een sfeervol verlichte stad. Er branden dan dagelijks van 17.00u tot 23.00u duizenden lichtjes op de bruggen, gebouwen en in de bomen langs de grachten en langs de Amstel. Het is een absolute topervaring om daar tijdens een interactieve rondvaart van Flagship Amsterdam langs te varen. En om je dagje uit nog verder op te leuken kun je nog veel meer beleven in de stad. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de enorme verlichte kerstboom op De Dam en de talloze kerstmarkt. Er is ook een heuse ijsbaan! Dit jaar duurt het Amsterdam Light Festival van 30 november tot en met 21 januari.

Keuze uit diverse boten en arrangementen
Om Amsterdam vanaf het water te beleven kun je, 's zomers en 's winters, kiezen uit vele type boten die de rederij aanbiedt, die je dan ook nog kunt aanvullen met een drankenarrangement of met een arrangement met kaasplankje. Voor een publieke rondvaart door Amsterdam heb je al een kaartje vanaf € 19,50 voor een tocht door de grachten. Het is echter ook mogelijk om een privéboot te huren, met ervaren schipper voor een interactieve rondvaart door Amsterdam met je eigen gezelschap. Ideaal als je wat te vieren hebt met vrienden en familie of voor een bedrijfsuitje! We wensen je een behouden vaart en veel plezier!