mainImage

Deelnemers Oldtimerdag kunnen zich nu inschrijven

25 januari 2023, 14:31 uur
Lokaal

Stichting Oldtimerdag Zoetermeer organiseert voor zaterdag 20 mei de 21e editie van de jaarlijkse oldtimerdag in en rondom de Dorpsstraat. Italië is het thema van 2023.

De Italiaanse merken zullen gepresenteerd worden op een speciaal themaplein en ook op andere manieren zal invulling gegeven worden aan het thema. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven.

Oldtimerdag is de dag voor liefhebbers van rijdend cultureel erfgoed in Nederland, omlijst met activiteiten voor jong en oud. Niet alleen zullen er zo’n 180 klassieke voertuigen worden opgesteld, er is ook een tourrit door het Groene Hart. Alle klassiekers van 30 jaar of ouder zijn welkom. Zeker als u een Italiaanse klassieker heeft zoals een Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini of Maserati. Tijdens het Concours d’Elegance worden de deelnemende auto's beoordeeld door de jury en zijn er prijzen voor de mooiste auto en beste uitvoering van het thema.

Deelnemers aan de tourrit of het Concours d’Elegance kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website: www.oldtimerdagzoetermeer.nl.