Padel-toernooien bij Dekker Zoetermeer

21 November 2023, 16:43 uur
Lokaal
mainImage

Padel, de nieuwste sensatie in de sportwereld. Een verkleinde, maar intense variant van tennis. Met zijn oorsprong in Mexico in de jaren zestig heeft padel de laatste jaren wereldwijd een explosieve groei doorgemaakt.

Het wordt gespeeld op een kleinere baan, omringd door glazen wanden. De snelle dynamische aard van padel maakt het toegankelijk voor alle leeftijden. Iedereen kan het spelen, hoeveel ervaring je hebt maakt niet uit.

De hype rond padel wordt versterkt door de talloze padelbanen die overal verschijnen. Er is een ontzettend grote groeiende gemeenschap van enthousiaste spelers.

Bij Dekker Zoetermeer Padellen we al een tijdje. Dit weekend worden twee padeltoernooien georganiseerd. Hier kunnen liefhebbers van de hele regio samenkomen om hun vaardigheden te tonen. We hebben nog beperkte plekken beschikbaar. Aanmelden kan via de Playtomic app. In deze app kun je ook gemakkelijk banen huren.

Padel is ontzettend toegankelijk. Je huurt zo een baan en binnen no-time sta je te spelen. Wil je eerst even kijken? Publiek is altijd welkom!