Taverzo met opgeheven hoofd play-offs in

21 November 2023, 08:48 uur
Lokaal
mainImage
foto: Elsbeth Parmentier.

In een zinderend slot van het reguliere seizoen van de Eredivisie tafeltennis waren er afgelopen zondag indrukwekkende en spannende wedstrijden te zien tijdens de Zoetermeerse Super Sunday.

Zowel het eerste als het tweede team stond tegelijkertijd in de mooie zaal in Zoetermeer voor uitdagende confrontaties, waarbij het eerste team nipt verloor van concurrent Estillon Maashorst met 4-3 en het tweede team knap 3 punten behaalde tegen de nummer 4 van de eredivisie, Van Wijnen Smash’70.

Het eerste team van Taverzo gaat met opgeheven hoofd de play-offs in, ondanks de nipte nederlaag tegen Estillon Maashorst. Met een eerste plaats in de reguliere competitie staan ze in het weekend van 2 en 3 december klaar voor een spannende Play Offs strijd tegen de nummer 4 (Smash’70). De tafeltennisliefhebbers kunnen zich verheugen op een enerverende reeks wedstrijden waarin De Boer Taverzo strijdt voor een prestigieuze plek in de Eredivisiefinale.

Ook het tweede team van Taverzo heeft volop gestreden en Arjan Huiden

(2) en Jonah Kahn (1) waren verantwoordelijk voor de punten tegen Van Wijnen Smash’70, uit Hattem. Met deze prestatie heeft het tweede team zich als 6e gekwalificeerd voor de cruciale strijd om behoud. Aankomend weekend zullen ze de degens kruisen met SKF uit Veenendaal, de nummer 7 in de competitie. Een uitdagende confrontatie waarbij Taverzo er alles aan zal doen om hun plek in de Eredivisie veilig te stellen. De thuiswedstrijd staat aanstaande zondag, 26 november om 14:00 in Zoetermeer op de agenda.

Na het afsluiten van het reguliere seizoen is de stand in de Eredivisie onveranderd gebleven voor Taverzo. Met vastberadenheid en teamgeest kijken beide teams uit Zoetermeer uit naar de komende uitdagingen in de play-offs en de strijd om behoud. Tafeltennisfans worden uitgenodigd om de teams te ondersteunen en te genieten van hoogwaardig tafeltennis op het allerhoogste niveau.