Themabijeenkomst over watersport en de Zoetermeerse Plas

18 May 2024, 08:18 uur
Lokaal
mainImage
Team Handhaving Zoetermeer

D66 Zoetermeer en de Zoetermeers VVD organiseren op woensdagavond 29 mei samen met de Zoetermeerse Watersportvereniging Noord-Aa een themabijeenkomst over de mogelijkheden om de watersport in Zoetermeer te stimuleren.

De Zoetermeerse Plas biedt al heel veel watersportplezier, maar welke kansen zien we om verder te groeien? Chris Stoffer van het Watersportverbond en Erik van de Stouwe van Waterrecreatie Nederland praten ons bij over de kansen die zij zien. Ton Vermeulen en Max Hofman van het Historische Genootschap Oud-Soetermeer vertellen over de waterverbindingen die Zoetermeer in het verleden had.

Uiteraard is er volop gelegenheid op deze themabijeenkomst om vragen te stellen en ideeën in te brengen. Gemeenteraadsleden Gernand Ekkelenkamp (D66) en Berend Aptroot (VVD) zullen reflecteren op de kansen die worden besproken. Na afloop is een hapje en een drankje. U bent van harte welkom bij de Zoetermeerse Watersportvereniging Noord-Aa, Het Lange Land 2 in Zoetermeer. Tijd 19.30-21.30 uur. Aanmelden kan via [email protected]